• Онлайн магазин за заваръчни електроди, тел и абразивни дискове онлайн.
Безплатна доставка над 50лв до офис на Еконт.
За нас

Заварки БГ е една от най-големите дистрибуторски фирми в бранша и е утвърден лидер на пазара в сегмента на предлаганите от фирмата продукти – Заваръчна техника и консумативите за нея.

Целта на фирмата е постоянно и своевременно да удовлетворява нарастващото потребителско търсене от съвременни технологични решения. Поради тази причина, Zavarki.bg е желан партньор както за своите многобройни български клиенти, така и на водещи международни компании желаещи да присъстват на българския пазар посредством надежден, утвърден и лоялен местен партньор.

Политиката на фирмата е ориентирана към предлагане на българския пазар на разнообразни стоки на цени, съответстващи на тяхното качество. Амбициите на фирмата са тези стоки да достигнат до широк кръг клиенти. Поради това от самото започване на дейността беше изградена и разработена собствена дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. Ние дистрибутираме внасяните от нас стоки във всички големи градове на страната.
0

Нови клиента
месечно

0

Площ в модерни
складови бази

0

Артикули
в наличност

0

Складови бази
в две държави

0

Служители
на работа
Ние гарантираме:

• Отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес;

• Дистрибуция на продукти на световно утвърдени търговски марки;

• Конкурентни цени и консултации на място;

• Отлична бизнес етика

• Персонално внимание към всеки наш клиент.Логистика / Доставка

Продуктите ни се доставят в кратък срок и с отлично качество и съгласно договорените условия.

При интерес от Ваша страна сме готови за среща за предоставяне на допълнителна информация относно компанията и услугите ни.0876 550 888

За поръчки и въпроси