• Онлайн магазин за заваръчни електроди, тел и абразивни дискове онлайн.
Безплатна доставка над 50лв до офис на Еконт.

WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ + Подарък ръкавици

Преобразуватели

Арт.№ ZV951


Цена: 44.90лв. /бр.

Опаковка 1 бр.

Безплатна доставка
Ще ви изпратим този продукт БЕЗПЛАТНО до офис на Еконт

Поръчай веднага за 10 секунди

Без регистрация и без допълнителни изисквания

Въведете вашите данни и ние ще се свържем с вас за потвърждение

Описание:

Техническа характеристика

Основалакиращ киселинен разтворител
Специфични свойствапреобразува ръжда и покрива основата в един процес
Мириспочти без мирис
СтойностpH 2,5
Съхранение24 мес.
Цвятмлечно бял
Температурна устойчивостот -30°С до 80°С


Ръждопреобразувател и основно покритие с едно действие

WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ неутрализира ръждата по ръждясали железни и стоманени повърхности. WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ надеждно спира корозивния процес и така подсигурява основна за следващо покритие на повърхността. Благодарение на специалната си формула WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ прониква в ръждата и чрез химичен процес, преобразува железните оксиди в устойчив черен пласт. WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ може да се нанесе на всички места с ръжда ,като на машини и съоръжения, на селскостопанско оборудване както и моторни превозни средства.

Предварителна обработка на повърхността

Повърхността трябва да е суха и чиста без прах, масло и грес. Отделените остатъци от ръжда, смазка, замърсявания и боя се отстраняват с помощта на телена четка, шлифовъчни дискове и т.н. Прахът от шлифоване се отстранява с WEICON ЧИСТИТЕЛ S.

Начин на приложение

Флаконът се разклаща добре преди употреба. WEICON РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ се нанася на тънки равномерни пластове с четка за боядисване или валче. След 15 мин., ръждата по работния детайл почернява. Ако това не се случи, друг пласт трябва да се нанесе след 30 мин. Преди боядисване оставете покритието на обработената зона да се изпари за 3 ч. - 24 ч. (в зависимост от температурата на околната среда).

Съхранение

Да се държи затворен в оригиналния контейнер. Да се защити от пряка слънчева светлина и измръзване. Температурата на съхранение трябва да е от 5°C до 15°C. Контейнерът да се съхранява на хладно, сухо и добре проветрено място.

Безопасност и здраве

Когато се използват WEICON продукти, трябва да се съблюдават физическите, безопасните, технически, токсикологични и екологични данни и разпоредби на EC в нашите информационни листове за безопасност (www.weicon.com).

Налични опаковки:

15152001 РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ, 1kg

Произведено в Германия.Този продукт се предлага в следните варианти: на цени от 44.90лв. /бр.

0876 550 888

За поръчки и въпроси