info@zavarki.com
гр. Стара Загора, бул. Никола Петков 10
Безплатна доставка над 80лв до офис на куриера
Zavarki.bg
Начало / Връщане и рекламации

Връщане и рекламации

1. Клиента има право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на стоката в случай, че тя не е използвана, не е нарушавана цялостта на опаковката ѝ и е във вида, в който е получена, в съответствие с условията по чл.55 от ЗЗП.

2. При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от клиента стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която клиента е упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от клиента.

3. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от клиента за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 дни от получаване на стоката и при условие на ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

4. Възстановяването на суми от поръчки, възползващи се от правото си на рекламация или упражняване правото на отказ в съответствие с чл.55 от ЗЗП, се изплащат до 3 дни след завеждането на рекламация или върнатата пратка, посредством същия начин на плащане, с който е заплатена поръчката.


Изтеглете формуляр за отказ от покупка

Zavarki.bg
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Сравни(0)