info@zavarki.com
гр. Стара Загора, бул. Никола Петков 10
Безплатна доставка над 80лв до офис на куриера
Zavarki.bg
Начало / Продукти / Химия / Охладителна течност / STAHLWERK SWCL Охлаждаща течност до -15°C

STAHLWERK SWCL Охлаждаща течност до -15°C

Охладителна течност
Сравни
Арт.№: 49065
Сравни

Изберете вариант:
Количество:
119.07лв /бр
Опаковка: 1/бр
Купи сега
Този продукт ще получиш с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт
Поръчай веднага за 10 секунди

Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка

Галерия

Описание

STAHLWERK SWCL Охлаждаща течност до -15°C за водни охладители и маркучи с водно охлаждане на заваръчни машини и плазмени резачки.

  • С електрическа проводимост < 25 uS/cm, pH стойност 8 и защита от студ до -15°C, охлаждащата течност STAHLWERK SWCL е идеална за водно охлаждани маркучи за заваръчно оборудване и плазмени резачки. Охлаждащата течност е особено подходяща за оборудване за лазерно заваряване.
  • Защитата от студ SWCL се използва и в роботи за заваряване и рязане, както и в системи за индукционно, лазерно и пламъчно рязане.
  • Водното охлаждане позволява ефективна циркулация на водата и надеждно разсейване на топлината от маркучи, заваръчни горелки и плазмени горелки. Високоефективната охлаждаща течност осигурява стабилни температурни условия и по-дълги работни цикли по време на заваряване и рязане.
  • Висококачествените инхибитори на корозията осигуряват дълготрайна защита на охладителната система и също така са биоразградими според критериите на OECD.
  • Това предпазва системата за водно охлаждане, маркучи, заваръчни и плазмени горелки и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.
  • Охлаждащата течност вече е готова за употреба и не е необходимо да се разрежда или смесва допълнително. Следователно не трябва да се смесва с други охлаждащи течности.
  • Охлаждащата вода SWCK не е вредна за здравето, корозивна или запалима, така че не се счита за опасен материал и отговаря на всички транспортни разпоредби в световен мащаб.
  • Охлаждащата вода за заваръчно оборудване и плазмени резачки е особено подходяща за професионална употреба в промишлеността, търговията и DIY

* Всички снимки на продуктите в сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния продукт, без това да променя основните му параметри и характеристики.

Технически характеристики

Артикулен №
49065
Защита от студ
-15°C
Електропроводимост при 25°C
< 25 µS/cm
pH стойност
8
Тегло
5.000кг
свързани продукти
ПРЕПОРЪЧВАМЕ КЪМ ПРОДУКТА
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Сравни(0)