info@zavarki.com
гр. Стара Загора, бул. Никола Петков 10
Безплатна доставка над 80лв до офис на куриера
Zavarki.bg
Начало / Продукти / Химия / WEICON / Технически спрейове / Спрей за откриване на пукнатини №1 и №3 WEICON
Ново
made in germany badge

Спрей за откриване на пукнатини №1 и №3 WEICON

Технически спрейове
Сравни
Арт.№: 11692500
Сравни

Бърз и надежден начин за локализиране на потенциални пукнатини или пукнатини в широка гама от материали.

Количество:
27.16лв /бр
Опаковка: 1/бр
Купи сега
Всички поръчки над 100лв можете да закупите на изплащане. Условието важи за множество продукти, на обща стойност над 100лв
Поръчай веднага за 10 секунди

Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка

Галерия

Описание

Този спрей за почистване на WEICON е проектиран да бъде неутрален към материала и може да се използва с много различни видове материали, включително метал, керамика, стъкло и повечето пластмаси.

Спреят за откриване на пукнатини №1 и №3 WEICON е бърз, ефективен почистващ препарат, специално създаден за подготовка на повърхности за тестване и почистване след това.

Този почистващ препарат за пръскане е проектиран да бъде неутрален по отношение на материала и е безцветен. Може да се използва с много различни видове материали, включително метал, керамика, стъкло и повечето пластмаси (пригодността трябва да се провери първо за чувствителни видове).

Важно е, че след като се почисти, той се изпарява, без да оставя никакви остатъци, които биха могли да попречат на процеса на тестване на пукнатини. Може да се използва при температури между 0°C и 50°C. 


Инструкции за употреба

Информацията по-долу очертава инструкциите за употреба за целия комплект спрейове за тестване на пукнатини. Частите, които почистващият препарат играе в целия процес, са подчертани. Видеото по-долу също показва ролята на почистващите препарати в процеса.

  1. Частите, които ще бъдат тествани за пукнатини, трябва първо да бъдат почистени старателно с Weicon Crack Testing Agent Cleaner . Всички мазнини, масла или други видове замърсяване трябва да бъдат отстранени. След нанасяне на почистващия препарат оставете повърхностите да изсъхнат. Дефектите трябва да са отворени към повърхността.
  2. Нанесете Weicon Crack Testing Agent Penetrant върху чистата и суха повърхност и оставете да реагира за 5-10 минути. Нанасяйте само в среда между 0°C и +50°C.
  3. Отстранете излишния пенетрант от повърхността с кърпа без мъх, която е леко навлажнена със спрей за за откриване/почистване на пукнатини №1 и №3.
  4. Напръскайте Weicon Crack Testing Agent Developer от около 20 cm разстояние. Напръскайте достатъчно проявител, за да създадете бял фон на повърхността. Твърде много проявител може да покрие фини пукнатини и да ги направи трудно забележими. Пукнатините и недостатъците ще станат видими като червени линии и точки след известно време. Извършете окончателна визуална оценка след 5-10 минути.
  5. Отстранете останалия проявител или проникващ спрей с Crack Testing Agent Cleaner . Избършете с чиста кърпа, ако е необходимо.

* Всички снимки на продуктите в сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния продукт, без това да променя основните му параметри и характеристики.

Технически характеристики

Артикулен №
11692500
Тегло
0.600кг
свързани продукти
ПРЕПОРЪЧВАМЕ КЪМ ПРОДУКТА
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Сравни(0)