info@zavarki.com
гр. Стара Загора, бул. Никола Петков 10
Безплатна доставка над 80лв до офис на куриера
Zavarki.bg
Начало / Продукти / Заваръчни машини / Заваръчни апарати за ММА заваряване / STAHLWERK Mini FLUX 120 ST - Заваръчен апарат за безгазово заваряване

STAHLWERK Mini FLUX 120 ST - Заваръчен апарат за безгазово заваряване

Заваръчни апарати за ММА заваряване
Сравни
Арт.№: 1129
Сравни

STAHLWERK Mini FLUX 120 ST - Заваръчен апарат за безгазово заваряване, 120 ампера
Подарък Тръбно флюсова тел STAHLWERK AWS E71T-GS - Ø 0.9 mm/0,45 кг


Количество:
239.05лв
-5%
227.66лв /бр
Опаковка: 1/бр
Купи сега
Този продукт ще получиш с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт
Поръчай веднага за 10 секунди

Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка

Галерия

Основни предимства

Описание

STAHLWERK Mini FLUX 120 ST е компактна машина за заваряване с тръбно-флюсова тел с напълно синергично подаване на тел, която е подходяща за заваряване на телове с диаметри от 0.6 | 0.8 | 0.9 | 1.0 mm.

Проектиран за използване при вятър и лошо време, апаратът за безгазово заваряване Mini FLUX постига първокласни резултати при заваряване дори при неблагоприятни метеорологични условия благодарение на своите мощни 120 ампера.

Надеждният инвертор осигурява отлични заваръчни характеристики при високи скорости на заваряване благодарение на последното поколение IGBT технология. Заваряването с флюсова сърцевина се основава на процес, подобен на MIG MAG заваряването с тази разлика, че не е необходимо подаването на защитен газ. В сравнение със апаратите със защитен газ, заваръчният апарат FLUX е значително по-евтин за поддръжка. Благодарение на своите компактни размери, ниско тегло и факта, че не изисква защитен газ, заваръчният уред е особено подходящ за мобилна употреба на строителни обекти, монтаж или DIY.


Функции и предимства:

  • Заваряване с тръбно-флюсова тел (FLUX) - заваряване без защитен газ. Заваряването с флюсова тел (FLUX) се основава на процес, подобен на MIG MAG заваряването с тази разлика, че този процес не изисква добавяне на защитен газ.
  • Напълно синергичен заваръчен апарат - Скоростта на подаване на телта и напрежението се контролират напълно автоматично от заваръчния ток.
  • IGBT технология - Най-новото поколение транзисторна технология позволява най-висока мощност и работен цикъл (ED) при пълна мощност! Без трансформатор, без MOSFET, най-съвременен IGBT!
  • Лек и компактен дизайн - Само 4kg! Иновативните IGBT транзистори спестяват място и тегло в сравнение със старата MOSFET технология. Край на тежкото носене!
  • Най-висока ефективност и мощност - Еднофазно променливотоково захранване (230V) захранва устройството и позволява изходна мощност от истински 120 ампера.
  • Интелигентно охлаждане и защита от прегряване - Най-модерната технология, вградената защита от прегряване и високопроизводителното охлаждане позволяват извличането на максимална мощност.
  • Макара с тел - Може да се използват макари с тел от 0,45 кг до 1 кг. Дорникът на макарата може да побере 16 mm макари.
  • Задвижваща ролка за тел - Чрез проста смяна на задвижващата ролка, може да се използват различни дебелини на телта с размери от 0.6 | 0.8 | 0.9 | 1.0 мм.


Забележка: За да не повредите устройството, имайте предвид следното: Ключалката на телената ролка е байонетна ключалка. При освобождаването му първо трябва да се притисне към пружината и едва след това да се завърти наляво. След поставяне на ролката ключалката трябва да се натисне отново и след това да се затвори надясно.

Забележка: След като предварително сглобените консумативи на шланга са износени, моля, използвайте предоставения комплект консумативи. Моля, уверете се, че газовата дюза и държачът на дюзата са сменени, тъй като те могат да се използват само в тази комбинация.

Забележка: Устройството не е предназначено за използване в жилищни райони, където електрозахранването се осъществява от обществена мрежа за ниско напрежение. Може да е трудно да се осигури електромагнитна съвместимост в тези зони поради както проведени, така и излъчени смущения.

* Всички снимки на продуктите в сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния продукт, без това да променя основните му параметри и характеристики.

Технически характеристики

Артикулен №
1129
Захранващо напрежение
230 V
Технология на производство
IGBT
Изходен ток
20 - 120 A
Честота на мрежата
50/60 Hz
Максимален мрежов ток
17.3 A
Макс. ефективен мрежов ток
6.7 A
Клас на защита
IP21S
Стандарт
IEC 60974-1; EN 60974-10 (клас A)
Удостоверено от
SGS Standards Technical Services Co., Ltd.
Размери (Д x Ш x В)
30 x 16.5 x 27 cm
Тегло
4.000кг
Окомплектовка
1 x STAHLWERK Mini FLUX 120 ST - Заваръчен апарат за безгазово заваряване
1 x Шланг FLUX - 2 м
1 x Кабел с щипка-маса - 1.2 m
1 x Ролки за водачи на тел 0.6 | 0.8/0.9/1.0 mm (предварително сглобени)
1 х Висококачествена телена четка
свързани продукти
ПРЕПОРЪЧВАМЕ КЪМ ПРОДУКТА
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Сравни(0)