info@zavarki.com
гр. Стара Загора, бул. Никола Петков 10
Безплатна доставка над 80лв до офис на куриера
Zavarki.bg
Начало / Продукти / Заваръчни машини / Заваръчни апарати за ММА заваряване / STAHLWERK Заваръчен апарат 5в1 MIG/MAG 160 Pulse Pro

STAHLWERK Заваръчен апарат 5в1 MIG/MAG 160 Pulse Pro

Заваръчни апарати за ММА заваряване
Сравни
Арт.№: 1135
Сравни

Пълен синергичен 5в1 комбиниран апарат с реални 160 ампера / заваряване с тръбно-флюсова тел, MIG MAG, ARC MMA, Lift TIG, MIG Pulse за заваряване на алуминий

Количество:
1,175.98лв /бр
Опаковка: 1/бр
Купи сега
Този продукт ще получиш с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт
Поръчай веднага за 10 секунди

Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка

Галерия

Основни предимства

Описание

STAHLWERK  Заваръчен апарат 5в1 MIG/MAG 160 Pulse Pro е напълно синергичен IGBT DC заваръчен апарат.

MIG/MAG заваръчен апарат за заваряване в защитен газ, като различните параметри на заваряване могат да се регулират. Благодарение на импулсната функция само ниска топлинна мощност в детайла и възможност за заваряване на алуминий.

Напълно синергичният заваръчен апарат автоматично регулира напрежението и подаването на тел чрез предварително зададения заваръчен ток. Устройството също така предлага заваряване с тръбно-флюсова тел - MMA - и Lift TIG функция.

Заварчният апарат STAHLWERK MIG/MAG 160 Pulse Pro е изграден с най-новата IGBT технология. Това позволява най-висока производителност и висок работен цикъл (ED)!

Апаратът е със задвижване на 2 ролки и може да използва както 1 кг, така и 5 кг ролки. Чрез смяна на задвижващата ролка може да се обработва и алуминий.

 • MIG/MAG - електродъгово заваряване с постоянен ток (DC). Заваряването може да се извърши с неактивни/инертни (MIG, напр. аргон) или с активни (MAG, напр. CO2) газове. Газът и заваръчната тел идват от една глава на горелката и позволяват заваряването да се извършва само с една ръка.
 • Могат да се задават различни параметри на заваряване. Подходящ е за прецизно заваряване на тънка ламарина, както и на ламарина и неръждаема стомана. Благодарение на импулсната функция, MIG/MAG-160 Pulse Pro е подходящ и за алуминий.
 • Напълно синергично устройство: Напрежението, а също и подаването на тел винаги се регулират автоматично въз основа на зададения заваръчен ток. Това прави устройството много лесно за използване, особено за начинаещи.
 • Комбиниран апарат 5 в 1 - MIG/MAG, заваряване с тръбно-флюсова тел, Lift TIG, MMA & импулсно MIG заваряване е възможно до 160 A.
 • Най-висока ефективност и производителност - Еднофазен променлив ток (230 V) захранва заваръчния апарат и позволява изходна мощност от реални 160 ампера
 • IGBT технология - Най-новата и най-модерна транзисторна технология позволява най-висока мощност и висок работен цикъл (ED)! Без трансформатор, без MOSFET, най-модерният IGBT!
 • Лек и компактен дизайн - само 9.6 kg тегло и размери 460 x 210 x 350 mm. Иновативните IGBT транзистори спестяват място и тегло в сравнение със старата MOSFET технология. Край на тежкото носене!
 • Интелигентно охлаждане и защита от прегряване - Най-модерната технология, вградената защита от прегряване и високоефективното охлаждане позволяват постигането на максимална производителност.
 • Всички STAHLWERK устройства могат да използват тръбно-флюсова тел. Това позволява заваряване без защитен газ.
 • Автоматично подаване на тел - скоростта на подаване на тел се контролира автоматично въз основа на зададения заваръчен ток.
 • Автоматичен контрол на напрежението - напрежението се настройва автоматично към зададения заваръчен ток.
 • Макара с тел - може да се използват наличните в търговската мрежа макари с тел от 1кг и 5 кг. Универсалният дорник може да побере както 16mm, така и 50mm макари.
 • 2-ролково захранващо устройство - чрез проста смяна на задвижващата ролка от 0.6 mm и 0.8 mm, могат да се използват различни дебелини на телта. Чрез преминаване към 1.0 mm и 1.2 mm, задвижващата ролка с U-профил може да се използва и за алуминиева тел.
 • ММА заваряване - универсален заваръчен процес, при който не е необходим защитен газ.
 • Lift TIG - С отделно наличен (не е включен) шланг, устройството може да се използва и за DC TIG заваряване (запалване с удар).
 • MIG Pulse - импулсната функция поддържа ниска входяща топлина и позволява заваряване на алуминий.
 • VRD (устройство за намаляване на напрежението) - Ръчното включване/изключване на функцията VRD позволява изходното напрежение на заваръчния апарат да бъде намалено до безопасно ниво, за да защити оператора при докосване на електрода, докато не се извършва заваряване.

Забележка: Устройството не е предназначено за използване в жилищни райони, където захранването се доставя от обществена електрозахранваща система с ниско напрежение. Може да е трудно да се осигури електромагнитна съвместимост в тези зони както поради проведени, така и излъчени смущения.

* Всички снимки на продуктите в сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния продукт, без това да променя основните му параметри и характеристики.

Технически характеристики

Артикулен №
1135
Захранващо напрежение
230 V
Технология на производство
IGBT
Честота на мрежата
50/60 Hz
Клас на защита
IP21S
Стандарт
IEC 60974-1; EN 60974-10 (клас A)
Удостоверено от
SGS Standards Technical Services Co., Ltd.
Размери (Д x Ш x В)
46 x 21 x 35 cm
Изходен ток MIG/MAG (0.6 / 0.8 / 1.0)
20-100 A / 40-160 A / 50-160 A
Pulse MIG (1.0)
20-160 A
MMA/LIFT-TIG
20-160 A
Макс. мрежов ток ( I1max ) MIG / MMA / LIFT-TIG
26 A / 30 A / 18.8 A
Макс. ефективен мрежов ток ( I1eff ) MIG / MMA / LIFT-TIG
10.1 A / 11.6 A / 7.3 A
Тегло
9.600кг
Окомплектовка
Заваръчен апарат STAHLWERK MIG/MAG 160 Pulse Pro IGBT
Професионален шланг за МИГ заваряване AK-15/3 метра
Кабел щипка-маса - 3 метра
Комплект аксесоари за MIG 3 части (вече е предварително монтиран на шланга за MIG/MAG):1 х Контактна дюза 0.8 мм; 1 х Газова дюза; 1 х Дюзодържач
1 x Контактна дюза M6 x 28 - ø 0.6 mm за стомана
1 x Контактна дюза M6 x 28 - ø 0.8 mm за стомана
1 x Контактна дюза M6 x 28 - ø 1.0 mm за стомана
1 x Контактна дюза M6 x 28 - ø 1.0 mm за алуминий
1 x Водеща ролка за тел 0.8 mm & 1.0 mm с "V" профил (вече инсталирана в устройството)
1 х Телена четка
1 x Маркуч за газова връзка с бърза връзка 5 метра
1 х Монтажен ключ
1 x Защитен калъф
свързани продукти
ПРЕПОРЪЧВАМЕ КЪМ ПРОДУКТА
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Сравни(0)