info@zavarki.com
гр. Стара Загора, бул. Никола Петков 10
Безплатна доставка над 80лв до офис на куриера
Zavarki.bg
Начало / Продукти / Заваръчни машини / Заваръчни апарати за ММА заваряване / Заваръчен апарат за безгазово заваряване STAHLWERK FLUX 100M

Заваръчен апарат за безгазово заваряване STAHLWERK FLUX 100M

Заваръчни апарати за ММА заваряване
Сравни
Арт.№: 1125
Сравни

Заваръчен апарат STAHLWERK FLUX 100M за заваряване с флюсова тел със синергично подаване на тел.

Количество:
329.26лв /бр
Опаковка: 1/бр
Купи сега
Този продукт ще получиш с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт
Поръчай веднага за 10 секунди

Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка

Производител:
Вземи на изплащане с
с най-изгоден период на изплащане от
12 месеца x 32.41лв
или избери период на кредита
Купи на изплащане

Галерия

Основни предимства

Описание

Проектиран за използване при ветровити условия и лошо време, апаратът за заваряване с тръбно-флюсова тел STAHLWERK FLUX 100M постига първокласни резултати при заваряване дори при неблагоприятни метеорологични условия благодарение на своите мощни 100 ампера.


Най-съвременната IGBT технология от последно поколение осигурява отлични заваръчни свойства при високи скорости на заваряване. Заваряването с флюсова тел се основава на процес, подобен на MIG MAG заваряването с тази разлика, че не е необходимо подаването на защитен газ. В сравнение със заваръчните апарати със защитен газ, заваръчният апарат FLUX 100M е значително по-евтин за поддръжка. Благодарение на своите компактни размери, ниско тегло и факта, че не изисква защитен газ, заваръчният апарат е особено подходящ за мобилна употреба на строителни обекти, монтаж или DIY.


Предимства:

  • Синергично подаване на тел - Скоростта на подаване на тел се контролира напълно автоматично от заваръчния ток.
  • IGBT технология - Най-новото поколение транзисторна технология позволява най-висока мощност и работен цикъл (ED) при пълна мощност! Без трансформатор, без MOSFET, най-съвременен IGBT!
  • Лек и компактен дизайн - Иновативните IGBT транзистори спестяват място и тегло в сравнение със старата MOSFET технология. Край на тежкото носене!
  • Най-висока ефективност и мощност - Еднофазно променливотоково захранване (230V) захранва устройството и позволява изходна мощност от истински 100 ампера.
  • Интелигентно охлаждане и защита от прегряване - Най-модерната технология, вградената защита от прегряване и високопроизводителното охлаждане позволяват извличането на максимална мощност.
  • Макара с тел – наличните в търговската мрежа макари с тел от 0.45 кг до 1 кг могат да се използват тук. Дорникът на макарата може да побере 16 mm макари.
  • Захранващо устройство - чрез проста смяна на задвижващата ролка от 0.6 mm - 0.8 mm и 0.8 mm - 1.0 mm, могат да се използват различни размери на телта от 0.6 mm / 0.8 mm / 0.9 mm / 1.0 mm.

Забележка: За да не повредите устройството, имайте предвид следното: Заключването на макарата с тел е байонетно. При освобождаването му първо трябва да се притисне към пружината и едва след това да се завърти наляво. След поставяне на ролката ключалката трябва да се натисне отново и след това да се затвори надясно.

Забележка: Устройството не е предназначено за използване в жилищни райони, където електрозахранването се осъществява от обществена мрежа за ниско напрежение. Може да е трудно да се осигури електромагнитна съвместимост в тези зони поради както проведени, така и излъчени смущения.

* Всички снимки на продуктите в сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния продукт, без това да променя основните му параметри и характеристики.

Технически характеристики

Артикулен №
1125
Захранващо напрежение
230 V
Технология на производство
IGBT
Изходен ток
20 - 100 A
Честота на мрежата
50/60 Hz
Максимален мрежов ток
13.4 A
Макс. ефективен мрежов ток
5.2 A
Клас на защита
IP21S
Стандарт
IEC 60974-1; EN 60974-10 (клас A)
Удостоверено от
SGS Standards Technical Services Co., Ltd.
Размери (Д x Ш x В)
34.5 x 15 x 27.5 cm
Тегло
5.700кг
Окомплектовка
STAHLWERK FLUX 100M апарат за безгазово заваряване
Шланг FLUX - 2 метра
Комплект аксесоари от 3 части (вече предварително монтирани на шланга FLUX): 1 x газова дюза, 1 x контактна дюза 0.8 mm, 1 x дюзодържач
2 x контактни дюзи 0.9 mm
Кабел с щипка-маса - 3 метра
1 x комбиниран инструмент чук за шлака | телена четка
1 x Водещи ролки за тел 0,6 и 0,8 мм (0,8 и 1,0 мм предварително монтирани)
Защитен калъф
свързани продукти
ПРЕПОРЪЧВАМЕ КЪМ ПРОДУКТА
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Сравни(0)