info@zavarki.com
гр. Стара Загора, бул. Никола Петков 10
Безплатна доставка над 80лв до офис на куриера
Zavarki.bg
Начало / Продукти / Предпазни средства / Фотосоларни маски / Автоматичен заваръчен шлем STAHLWERK 3в1 - ST-800PV, черен гланц

Автоматичен заваръчен шлем STAHLWERK 3в1 - ST-800PV, черен гланц

Фотосоларни маски
Сравни
Арт.№: 5351
Сравни

ST-800PV е висококачествена, напълно автоматична заваръчна маска за начинаещи, напреднали потребители и професионалисти. Оптичен клас 1/1/1/1

Количество:
141.10лв /бр
Опаковка: 1/бр
Купи сега
Този продукт ще получиш с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт
Поръчай веднага за 10 секунди

Остави данни за контакт и нашите служители ще се свържат с теб по телефона, за да оформят твоята поръчка

Галерия

Основни предимства

Описание

Автоматичният заваръчен шлем 3в1 - ST-800 PV на STAHLWERK е подходящ за начинаещи и особено за напреднали потребители и професионалисти в областта на заваряването, шлайфането и плазменото рязане. Има всички изисквания и опции за настройка, необходими за такъв тип работа.

Желаният режим (Weld, Cut, Grind) може да бъде зададен лесно и бързо.

Заваръчният шлем е оборудван с филтърна касета с технологията Real Color, което дава възможност за реално възпроизвеждане на цветовете при заваряване.  Оптичният клас е с най-високи стойности във всички класове - 1/1/1/1. Най-висока класификация в класовете на оптично качество, разсейване на светлината, флуктуация на предаване на светлина и ъглова зависимост на пропускане на светлина.

Благодарение на двата странични прозореца каската има зрително поле от 180°. Напълно автоматичният шлем за заваряване ST-800 PV на STAHLWERK може да се регулира от DIN5 до DIN13. Това предлага максимална безопасност за почти всички заваръчни процеси.

С време за реакция от 1/30 000 секунди филтърната касета бързо потъмнява до зададеното DIN ниво. Четири високопроизводителни сензора дават сигнал за потъмняване веднага щом възникне дъгата.  Чувствителността е безкрайно регулируема. Това регулира нивото на яркост, при което филтърната касета намалява до зададеното ниво на потъмняване.

Забавянето на затихване (Delay) се регулира непрекъснато. Закъснението показва времето, след което филтърната касета се връща към нормалното ниво на яркост (DIN4), след като дъгата изгасне. Това предпазва очите от дразнене от яркостта на светещия метал.

Оглавникът може да се регулира, за да пасне на почти всеки размер на главата. Дори по време на носене можете да регулирате ширината с помощта на напречните ленти и обиколката с помощта на въртящото се копче в задната част на главата. Благодарение на подплатата отпред и ниското тегло от само 630 g, шлемът предлага високо ниво на комфорт по време на работа.

Зрителното поле на филтърната касета е 100 x 83 mm, така че да имате оптимален преглед на работната зона и детайла по всяко време. 

Филтърната касета е с държач за диоптърни лещи. Няма нужда да носите очила под каската.

* Всички снимки на продуктите в сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния продукт, без това да променя основните му параметри и характеристики.

Технически характеристики

Артикулен №
5351
Размер на касетата
133 x 114 x 10 mm
Зрително поле
100 х 83 mm
Време за превключване от светло към тъмно състояние
< 1/30 000 s
Време за превключване от тъмно към светло състояние
0.1 - 0.8 s
Степен на затъмнение в светло състояние
DIN 4
Степен на затъмнение в тъмно състояние
DIN 5 - DIN 9 / DIN 9 - DIN 13
Захранване
Литиева батерия и соларна клетка
Работна температура
-5°C до +55 °C
Брой сензори
4
Тест на батерията
Да
Оптичен клас
1|1|1|1
Клас на безопасност UVB
DIN 16
Цвят
Черен гланц
Тегло
0.630кг
Окомплектовка
Чанта за съхранение
1 x Автоматичен заваръчен шлем STAHLWERK 3в1 - ST-800PV, черен гланц
2 x Предпазна слюда
1 x STAHLWERK Toolcard
свързани продукти
ПРЕПОРЪЧВАМЕ КЪМ ПРОДУКТА
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Zavarki.bg
Сравни(0)